MAGNUS4
Startsidan

Nyheter
Företaget
Verksamhetsutveckling
Skola och Arbete
Artist

Utbildning
Evenemang
Kursutvärdering
Referenser

Pressinformation
Kontakt

q
Föregående månad maj 2018 Nästa månad
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
ddd
  fredag den 25 maj
 
 
Evenemang

Vi genomför ett antal egna evenemang, se nedan.
Är du ute efter en lyckad kväll, en kíckoff, en nystart, en kund- eller personalaktivitet eller är en krog som vill göra något nytt.

Vi har artisterna och kunnandet för en lyckad kväll:
Magnus Sjögren, Gladis Del Pilar, Roland Rosenqvist, Oscar Bly, Fired Up, Thomas Lassar m fl. Maila din förfrågan till sjogren.magnus@gmail.com

Tidigare prylar förutom Örebrofsten m fl.


    
Så är det dags för 2007 års upplaga av Allsång. Det riktigt nya är att evenemanget genomförs i Örebros viktigaste och finaste parker, Stads- och Varbergaparken. Många har säkert hört hur fint det har blivit i Varbergaparken, här kommer anledningen för alla Örebroare att på plats njuta, titta och sjunga i Varberga.


Den 30 maj är vi i Stadsparken och den 13 juni är vi i Varbergaparken. Evenemanget är även i år gratis för alla beökare och det tack vare årets sponorer. Tack skall Ni ha.

Evenemangen startar kl 16.00 med barnaktiviteter. Karuseller, sockervadd och gratis hoppborg. Biljetter till hoppborgen fås i kvällens sponsortält. En rolig sak i år är att Röda Korset är på plats och samlar in pengar till projekt Rädda mammorna. Röda Korsets Första hjälpengrupp är på plats och hjälper till vid hoppborgen. Kanske Du vill gå med i Röda Korset, meddela oss om detta, alla behövs!

Själva Allsången startar klockan 19.00 med att jag sjunger Örebros egna lilla allsång, En sommardag i Stan. Vill Du träna lite är det bara att gå till Pressinfomation och ladda ned sången. Allsångshäften kommer att delas ut så att alla kan vara med.

Årets artister är:
 
Veronica Maggio och Jimmy Jansson. Ni kan ju bara gissa vad de skall sjunga.
Veronica har skapat ett eget popsound som jag personligen gillar mycket. Jimmy finns ju alltid med, allt från Melodifestivalen till Barnens Allsång från Skansen, ett projekt som genomförs i hela landet. Dock kommer denna akt inte till Örebro men Jimmy är ju här. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna.

Örebroartister:

   
Åke Löv             Ronja      Magdalena Eriksson    Anders

Allsångens Kvalitetssäkringsgrupp har i många år krävt dragspel i dessa sammanhang. Åle Löv och Brjörnligan är därför på plats vid båda tillfällena. Lerbäcks Teater visar smakprov från årets föreställning - Ronja Rövardotter. Magdalena Eriksson har precis genomfört en Ted Gärdestadsföreställning i Fjugesta där publiken stod upp och applåderade i 10 minuter. Du kan ju gissa vad hon kommer att bjuda på. Anders Björk framför sånger i revykungarna Karl Gerhards och Ernst Rolfs fotspår


Allsångsbandet:


Det är roligt att vi har fått med verkliga musiker på detta evenemang. Kapellmästare är Thomas Lassar som även kommer att framföra egna låtar, äntligen. Många örebroare känner igen Lassar från Låt Stå eller andra coverband men här skall han vara den artist han faktiskt är.


Titta lite närmare på LASSAR:
http://www.thomaslassar.com/


Min uppmaning är bara, kom i tid
Tack till
  

Välkomna! 


 


 


  
Den 7 och 4 juni 2006 var det Allsång i Stadsparken för tredje året i rad. 2006 åsr sponsorer var LO och Nerikes Allehanda.
Som vanligt startade arrangemanget kl 16.00 med aktiviteter för barn, karuseller sockervadd och gratis hoppborg. Allsången startar alltid klockan 19.00 med Örebrolåten, "En sommardag i stan´". Låten kan du ladda ned till din dator, gå till Pressinformation och klicka på Allsångslåten. Med i programmet är givetvis den klassiska leken "Lådan eller pengarna" och lotter kommer att delas ut på plats.
Har Du önskemål på allsånger, klicka här och berätta det för mig! Vi har inte tryckt allsångshäftena ännu varför det går bra att påverka innehållet, hör av dig!
Medverkande artister:
Den 7/6 Sandra Dahlberg, Linda Stenmark och Mathias Lilja, dä ni!
Den 14/6 Linda Bengtzing, Lerbäcks teater - Pippi Långstrump och Karolina Khatib-Nia.
Klicka på Pressinformation så kan du ladda ned en liten affisch och låten.

Örebros bästa och finaste midsommarfirande utan tvekan. Zinkgruvan och Åmmebergs IF bjuder in till årets firande som vanligt. Antalet besökare brukar vara ca 3 000 personer som dansar sjunger och njuter. När man ser ut från scenen ser man sjön Åmmelången och "är den blank tittar gäddorna fram" Gå till Presinformation och ladda ned Åmmebergslåten "Här är vi på landet". Du kommer att behöva kunna den.
Programmet startar kl 14.00 och firandet avslutas ca kl 19.30.
Alla Dragspelare och Muspelare i länet inbjuds speciellt. Låtar alla skall träna är Drömmen om Elin, Åmmebergslåten samt..
Program: Resning av Majstången, Norra Vätterns Folkdansgille, Hoppborgar för barn, Servering från grillen, fika, Krusbärsdricka, Dans runt Stången - Lisa J Sjögren, Allsång med Magnus, Dalléns Orkester, Sjögren klassiker, Barnaktivitet, Lottstånd, Auktion på årets tavla, Dragning Reselotteri, Årets artist: Karolina Khatib-Nia

Fred en dag - 21 september
Den 21 september är det världsfredsdagen och firas runt om på jorden. Nu har firandet äntligen nått Sverige. Tal och artister i Stadsparken, grejer på sta´n, fredsbullar och fredsfester - titta på detta:

www.21september.se

Glöm ej Stadsfesten den 27-30 Juli.
 
Massor av mat och lokala artister på Stortorget i Örebro. Start kl 11.00 vaje dag, tävlingar och dueller. Ät din lunch och kvällsmat på Stortorget genom att testa dig igenom krogarnas delikatesser. Rösta på bästa maträtt.  


Evenemang - vad är det?

Ett sätt att kommunicera ett budskap är att göra något roligt, en happening, en invigning, en fest helt enkelt. Det kan vara fråga om ett böllop, en produktlansering eller ett internt budskap som skall fram i första rummet.

Det vi gör är att ordna sådana tillställningar enskilt eller som en del i ett större sammanhang. Det finns alltid en allvarlig anledning till varför just en fest skall ordnas. Vi är bra på att ta reda på om det är fest man skall göra eller om det kanske är något annat som bäst förmedlar det man önskar. Tillsammans med uppdragsgivaren tar vi fram ett koncept som vi sedan helt enkelt genomför.

Vi har goda kontakter med musiker, cateringföretag, ljus och ljud sättare o s v. Jag brukar ofta fungera som "sammanhållare" både under idéarbetet och genomförandet. 

Ett roligt exempel är Korprocken i Örebro. Om denna företeelse har det skrivits flera uppsatser vid Universitetet i Örebro. Korprocken är en företagsfest med syfte att skapa gemenskap inom företagen men även för att skapa en större gemenskap.

Företeelsen har nu funnits i 13 år. Överskottet av verksamheten går till Musikhuset som ger 100 tasl unga möjliget att utvecklas som musiker - otroligt bra helt enkelt. En paus har gjorts 2006 men vi är tillbaka med arrangemanget 2007.En företeelse som vi ansvarar för är Allsång i Stadsparken. För andra året i rad har vi kunnar arrangera detta arrangemang i samarbete med Nerikes Allehanda och Örebro Kommun. 2006 har vi planer att genomföra tre allsångskvällar. Vill Du vara med - hör av Dig.
Varje jul gör vi en liten julshow på Slottet i Örebro. Det är fråga om en anspråkslös tillställning och som skall förmedla fred och kärlek i julen. Lisa min dotter, Tomas Lassar och jag genomför denna lilla tillställning. Slottets julbord är i en klass för sig, jag lovar det. Till 2007 kommer vi att lägga till några moment som kommer att göra Julbordet ännu trevligare. Momenten är "beställda" av kunderna ...


Tillbaka


 
513 besök under 2018
Friend Link:Air Force 1 07 Shoes,Nike Air Force 1 Flyknit Sneakers,Air Force 1 Mid 07,Nike Air Huarache Sneakers,Nike Air Jordan Sky High OG,Air Max 1 Ultra SE
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
Nike Air Max 90 Fireflies,NIKE AIR MAX 90 MID,NIKE AIR MAX 95,NIKE AIR MAX 95 CHAUSSURES,NIKE AIR MAX MOTION LW,NIKE AIR MAX TAILWIND 8